Onze verantwoordelijkheid

Van de Interactief Groep en haar partners wordt een bijzondere verantwoordelijkheid gevraagd op het vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Wij geven een brede invulling aan MVO, waarbij de drie P’s van People, Planet, Profit centraal staan, De mens staat hierbij centraal. Onze milieubewustheid, sociale instelling, zero-tolerance beleid en eerlijke werkwijze dragen hieraan bij. Wij denken en werken dagelijks aan onze toekomst, voor onszelf en voor onze medewerkers.

Vervoer

Door een aantal partners binnen de Interactief groep wordt gebruik gemaakt van een veilig en jong A-Label wagenpark, waaronder ook hybride voertuigen. Wij streven naar een lagere uitstoot van luchtverontreinigende stoffen door moderne en duurzame technieken. Dit wordt verder gereduceerd door een goed doordachte logistieke planning en bezetting.

Aarde

Niet alleen het hoofdkantoor is voorzien van een efficiënt ruimteverwarmingsysteem en minimaal elektriciteitsverbruik. De Interactief Groep verzorgt ook duurzame en veilige huisvesting voor een deel van haar medewerkers. Daarnaast recyclen wij papier, printen alleen wat nodig is en maken zo min mogelijk gebruik van kleuren cartridges.

Mens

De mens staat bij ons centraal. We eisen veilige en gezonde arbeidsomstandigheden en streven naar een goed werkgeverschap en sociale werkvoorziening (CSR). Met ons Sociaal Helpdesk ondersteunen wij waar nodig onze medewerkers op het gebied van financiën, zorg, huisvesting en verzekeringen.

Stage

Onze jarenlange ervaring delen wij graag. We zijn gecertificeerd als erkend stage bedrijf, en hebben door de jaren heen veel stageplaatsen ingevuld waaruit waardevolle collega’s en dankbare studenten zijn voortgekomen. We slaan graag de brug van school naar werk!

Eerlijk

Betrokken en Betrouwbaar, daar staan wij voor. De deuren van de Interactief Groep staan open. Helder en transparant beantwoorden wij vragen en denken graag mee. Als betrouwbaar en gecertificeerd zakelijke partner belonen wij eerlijk en komen onze plichten naar medewerkers na.

Leren

Wij ontwikkelen graag, intern maar ook extern. Onze medewerkers kunnen op ons bouwen. Daarom stimuleren we graag hun groeimogelijkheden bij onze gerespecteerde opdrachtgevers door advies op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en organisatie.